Freelancer

Als tekstschrijver doe ik freelance klussen. Op deze pagina heb ik een paar van deze teksten verzameld.
Naast tekstschrijven doe ik zo nu en dan een fotografie-opdracht. Zo was ik hoofdredacteur van Ad Rem, het studentenmagazine van de CHE, en verzorgde ik daar ook een aantal keer de cover van.

Voor de Kanttekening schreef ik onder andere een artikel over adoptie. Ik interviewde drie vrouwen met allemaal een andere ervaring:


Een jaar lang schreef ik voor Belle, het meidenmagazine van Huis van Belle. Qua doelgroep ben ik dus al redelijk bekend met tienermeiden. Dit heeft een groot voordeel tijdens het schrijven van mijn boek. Ik schreef tientallen artikelen voor Belle, dit is er één van:

Ik was twee jaar hoofdredacteur van het studentenmagazine van de hogeschool waar ik studeerde. Voor elk nummer bedacht ik een onderwerp en stuurde ik de redacteuren aan. Ik bleef ermee bezig tot in de opmaak de laatste letter op de juiste plek stond. 
Aan elk nummer schreef ik ook zelf mee en verzorgde ik in meer of mindere mate de fotografie. Van deze uitgave verzorgde ik onder andere de coverfoto en het beeld op de achterkant: