Over mij

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Je las op de homepagina waarschijnlijk al dat ik al mijn hele leven gek ben op schrijven en, met een zekere omweg, bij mijn inmiddels afgeronde studie journalistiek terecht kwam. Ik vind niets leuker dan schrijven en vind het dan ook fantastisch om mensen te kunnen helpen wanneer zij andere talenten hebben of er simpelweg geen tijd voor is.

Naast het schrijven van (web)teksten, ben ik nog op een andere manier bezig met schrijven. Ik heb namelijk net de laatste hand aan mijn eerste boek gelegd. Nu begint de zoektocht naar een geïnteresseerde uitgever!

Een wereld met minder psychische problemen dan nu. Dat klinkt fijn, toch?
Dat was mijn gedachte in elk geval wel toen ik begon met het schrijven van dit boek.
Gebaseerd op mijn eigen leven, maar hopelijk van nog meer waarde bij de lezers.

Mijn droom is dat de volgende generatie tienermeiden een stuk minder problemen heeft door het niet goed verwerken van intense gebeurtenissen.
Door het lezen van mijn verhaal zullen ze vermaakt worden, maar zeker ook iets bijleren.
De hoofdpersoon gaat door een moeilijke periode in haar leven en neemt de lezer mee in haar proces van verwerking. Naast de standaard tienerverliefdheden en de vervelende wiskundeles, vindt de hoofdpersoon iets geheimzinnigs wat haar tot aan het eind van het verhaal blijft boeien. En de lezer ook.
Mijn doel is dus om tienermeiden beter te leren omgaan met moeilijkheden en ze te helpen met het verwerken van gebeurtenissen.
Zo is er hopelijk over tien jaar een stuk minder leed onder de begin-twintigers.

Het schrijven en afronden van mijn boek vond ik zo fantastisch en ik vertelde er dan ook over aan iedereen die het wilde horen. Hierdoor kwam ik erachter dat er heel veel mensen zijn die dromen van een eigen boek, maar nooit echt de stap zetten. Ze weten niet hoe ze moeten beginnen of maken er de tijd niet voor. Dat vind ik zonde! Als jij droomt van een eigen boek, moet je daarvoor gaan. Omdat ik me zo goed voel nu ik het boek heb kunnen afmaken, gun ik ook anderen dit gevoel. Daarom start ik momenteel mijn tweede bedrijf op waar ik mensen coach in het schrijven van hun boek. 

Droom jij van je eigen boek? Bekijk dan zeker ook mijn andere website!